Over NNP Automotive Group

NNP (Nearly New Parts) is sinds 2001 actief op de auto-onderdelen markt. De naam Nearly New Parts ontstond vanuit een pilootproject van Volkswagen AG waar ons bedrijf in mee stapte om onderdelen afkomstig van test- en demovoertuigen terug op de markt te verhandelen. In de daaropvolgende jaren bouwde NNP zich stelselmatig uit tot een vaste en betrouwbare leverancier van tweedehands onderdelen voor garages.

Door de nauwe samenwerking met Volkswagen AG kreeg NNP uiteindelijk de mogelijkheid om ook loten met nieuwe originele onderdelen aan te kopen. Die opportuniteit zou uiteindelijk de sleutel zijn tot ons verdere succes. Dé grote doorbraak voor NNP gebeurde in 2017 toen het in de nasleep van “Dieselgate” actief meewerkte met Volkswagen om grote loten met onderdelen voor de Amerikaanse markt een nieuwe bestemming te geven. Dit zette NNP internationaal op de kaart als een betrouwbare trader in originele onderdelen rechtstreeks van de producent!

In 2018 zocht NNP een geschikt pand waar het zijn verdere groei konden verwezenlijken. Die nieuwe uitvalsbasis vonden we in Genk, waar NNP beschikt over een opslagruimte van 6.000 m² en een werkplaats van 800 m². Dit in combinatie met de nieuwe afdelingen en een groot aanbod van nieuwe originele onderdelen zorgde er voor dat we vanaf 2019 onder een nieuwe naam verder zouden gaan.

NNP Automotive Group werd geboren!